Добре дошли в Sveon. Ние сме утвърдена компания, която разработва висококачествени софтуерни решения за управление на Вашия бизнес. Стремим се да създаваме решения, които да покрият изцяло специфичните нужди на Вашата работа, съчетавайки най-добрите съвременни технологии и практики, високо качество, сигурност, надеждност и безкомпромисна поддръжка.

Sveon е софтуерна компания, която предоставя широк спектър от бизнес софтуерни услуги, outsourcing решения и ИТ консултации, съчетани с висококачествена техническа поддръжка и обслужване.

 

Нашата основна дейност е фокусирана върху разработването на специализиран бизнес софтуер – от малки, тясно ориентирани приложения до големи проекти, обхващащи множество бизнес процеси и дейности. В допълнение, предоставяме безкомпромисна поддръжка на всички наши продукти, дълготрайна гаранция, мониторинг и контрол на надеждността и качеството, както и денонощна помощ и поддръжка.

 

Основана през 1998 г., днес компанията ни развива дейността си от два офиса – в София и в Лондон – и обслужва стотици фирми и организации, които ежедневно разчитат на нашия опит и професионално обслужване.

 

Sveon разполага с висококвалифицирани специалисти, притежаващи богат опит в областта на разработването на бизнес ориентирани софтуерни решения. В компанията ни са организирани специализирани екипи, затварящи целия процес по разработване, тестване, внедряване, осигуряване на сигурноста и поддръжката на бизнес решения, специализирани web приложения, B2B и B2C системи, софтуерни процеси по автоматизация дейностите, както и цялостна поддръжка на продуктите и обслужващата инфраструктура (сървърни системи, клъстерни и дистрибутирани системи, мрежови компоненти и др.)